FőoldalPortwest
MAPA

  


mapa_logo.jpg

  A Czompa Fivérek kft. 2012 évtől hivatalos Magyarországi   Mapa forgalmazó lett.    

 

  A szakmák és az azokhoz kapcsolódó veszélyek ismerete alapján a Mapa Professionnel mindenütt megoldást kínál, ahol az emberi kéznek védelemre van szüksége.

Kutatási és fejlesztési központjainak köszönhetően a Maoa Professionnel folyamatosan fejleszti és tökéletesíti termékeit és számtalan újítást alkalmaz. Új anyagok, új eljárások új kidolgozások....a Mapa Professionnel védőkesztyűk mind a professzionális és ipari világ követelményeinek , mind pedig a kéz védelmére és komfortjára vonatkozó fokozott igényeknek eleget tesznek. 

  A Mapa Professionel egyedülálló termékei: 

 A vegyvédelmi TopChem kesztyű exkluzív alapanyagának köszönhetően az egyedüli olyan védőkesztyű, amely tartós védelmet nyújt a tiszta vagy akár a kevert vegyszerekkel szemben. 

A vágás elleni Kronit-Proof védőkesztyűk az MSZ-EN 388 szabvány szerinti 4543 szintű új koncepciójának köszönhetően az egyetlen olyan kesztyű, amely minden típusú mechanikai behatásnak tartósan ellenáll.

A BioPro védelmi szabadalomra épülő kesztyű több mint 10 éves K+F munka gyümölcse. A polimerbe beépített fertőtlenítő megoldással a BioPro az egyetlen olyan védőkesztyű a piacon, amely aktív védelmet nyújt a vérrel történő érintkezéssel járó balesetek esetén.